Growth spurt

Growth spurt tu mcm mne ye, boleh buatkan ank tak tido mlm ke..anak sy nk masuk dua bulan sejak 2-3 hari ni langsung tak dpt tidur mlm..pdahal selama ni okay je, stress sgt sy pikir bnde ni

1 Trả lời

Mcm anak saya , growth spurt, dia meragam lain macam, susah nak tidurkan dia, kurang menyusu. 2/3 hari jgk mcm tu. Bila cek up, ha, tinggi dan berat naik mendadak! banyak sabar, terus bg dia pelukan kasih sayang, terus offer dia susu, buat bonding skin to skin. Asal memang kita resah, bila tahu sebab anak mcm tu, kita akan ok, redha, terus mengasihanikannya. 🥰🤱 enjoy the moments

2y trước

*bulan