baby poo poo

Anak sy dah 5 hari x poo poo. Should I go to clinic or just wait. Mommy² ada tak pengalaman mcm sy?

7 Các câu trả lời

Pernah😅 baby x poo2 7 hari.sy cmpur jgk formula+bf. Hari ke 7 tu g jumpa doc..doc bagi ubat masuk punggung baby a couple of minit trus baby membuang.. Doc kata normal bagi baby x 💩 beberapa hari.. Kdg2 ade yg sampai 10 hari. Asalkan baby xmeragam, perut tak keras, kerap kentut.. Thats mean usus baby ok x block..tu menurut doc yg cakaplah..

dulu anak Sy pon mcm tu jgk..... Pastu call nurse kk... die suruh beri susu Cair Dr ygbiasa kite Beri..... Pastu Alhamdulillah keluarlaaa poo poo...... mummy pon happy.....

Kalau fully bf, aktif, takmeragam, should be ok. Limit sampai 14hari ya mommy. Rajinkan buat urutan love dan exercise kaki seperti kayuh basikal pada baby.

Baby susu bdn or formula... Klu formula 3 hari max... Susu badan 7 hari... Lebih Dr tu bawa jumpa doktor

Baby minum campur ke? Kalau susu ibu saja then tak perlu risau

5y trước

Hmm cuba bg dia baring n gerakkan kaki dia mcm naik basikal.. Susu buat cair

kalau nampak dia mcm.meneran sis angkat sikit kaki dia

Try makan probiotic for baby