Baby Tak Poo Poo dah 2 hari

normal ke? baby 9hari x poo poo dah 2 hari... mommy dah runsing nie... dia kencing banyak, kentut pun busuk, bila kentut tu, mommy ingat dia poo poo.. aduhaiii... baby breastfeeding + susu formula (S26) mommy dah buat cair2 susu dia... harap2 adik Poo poo laaa sebelom apoiment hari Rabu nie... ??

5 Các câu trả lời

Should be ok...sb die ad kentut means die kuarkn angin...mungkin juga sb dh cmpur susu...mse bby sy awal2 lahir dlu..lebih 10x poo poo tp jenis skit2..risau pergi jmpe doc..doc ckp ok..sb perut bby tgh sesuaikn dgn susu...tgk keadaan jenis najis die sis

Kalau poo poo najis warna kuning dan xsembelit normal..saya ada tanya nurse kk sebab anak saya pon 3 ke 4 hari jugak tak poo poo

Normal sis. No worries. Ada kentut tu should be ok.. 😉

5y trước

alhamdulillah.. baby dah poo poo.. dh tuam, bertungku sikit... minum air zam zam.. semalam dh poo poo.. lega mami... 😘😘😘

Sis boleh tuam perut dia. Or buat urutan iloveyou.

5y trước

Cuma airzam2 tu jangan bg dah tau. 6bulan keatas ok 🥰

Exercise kayuh basikal