hye mommies

hye mommies...nk tnya, normal ke 22weeks ni ,dah 5 hari x poo poo ?..takde rasa nk poo poo pon

2 Các câu trả lời

Saya pn sama. Kepala sampai sakit. Klau kat rmh ada lemon/limau, try buat air. Lemon cpt sikit la kesan dia. Mcm teh lemon ke.. Saya sblm tido minum air limau segelas. Alhamdulillah menjadi 😂

5y trước

Cuba2.. Mana tau jd. Tp klau sis ada gdm, xyah letak gula. Biar dia masam2.

Selesa ke perut sis tak poo poo 5 hari. Sy sehari tak poo poo perut dah lain macam.

5y trước

Tula. Musim covid ni stock buah pun takde kt rumah. Try minum air limau la mcm ada mommy yg suggest kt atas tu ☺️