Breastfeeding

Hi. Anak sy baru berusia 7 hari. Dan semasa sy melahirkan dia sy tidak dpt menyusukan baby secara direct kerana sy melahirkan secara ceaser. Jd baby telah diberi minum susu botol terlebih dahulu. Jadi sekarang mmg susah utk dia direct breastfeed. Ada kee tips2 utk mudahkan dia kembali ke breastfeed direct?

1 Trả lời

Saya pon ceaser sis. Balik dari wad baru boleh df bby. Kat wad tak keluar susu. Letak bantal kt perut sis & df bby mcm biasa. Awal lagi tu nt dia ok balik.

5y trước

Sy dah cuba sis. Tp dia mmg refuse. Ade cara lain ke nak bagi dia belajar balik sis?