+ve peknen

Anak sy 1y8m.. czer.. sy tkot utk ke klinik.. before sy ttc 7y utk 1st baby.. sy xsngka trlalu cpt utk sy dpt 2nd baby.. ape pon sy bersyukur alhamdulillah.. adakah berbahaya utk sy or baby krn trlalu rapat..

+ve peknen
25 Các câu trả lời

anak umur 5bulan++ and +ve pregnant. sy lahir ank 1st emergency czer. jarak yg sgt dekat.. mula² pi buat buku pink mmg bising juga tp lari checkup dkt swasta.. mmg dorg akan pantau ketat sgt..

2y trước

ouh yke.. boleh checkup swasta ya.. insha allah sy akn pergi dlm mggu ni