Nak tanya pendapat

Saya baru pregnant anak kedua. Kandungan 7 mggu. Baru ni sy g klinik utk buka buku pink. Tapi masa dr awl jumpa nurse dan doc asyik sebut pasal kandungan luar rahim. Buat sy trlalu memikirkan dan risau. Sy jugak ada gastrik dan baru2 ni kena gastrik menyebabkan perut sy sakit. Ni buat jd lg risau dan keliru sakit ni sakit baby dlm perut atau gastrik. Patut tak sy scan kandungan di klinik luar atau tggu saja lg 3 mggu utk scan di kk sbb kandungan trlalu awl lg kan?

1 Trả lời

kalau 7minggu dah boleh check 🤗 boleh tggu 8w mungkin dah nampak jantung. macam saya 8w dah nampak degupan jantung. untuk kepastian boleh je gi scan terus di swasta 🤗 saya scan kat sonobee, kalau sis berhampiran dengan cawangan sonobee. boleh search kat fb. boleh la scan kat situ. sebab murah pun murah 🤗 selesa pun selesa 🤗