+ve peknen

Anak sy 1y8m.. czer.. sy tkot utk ke klinik.. before sy ttc 7y utk 1st baby.. sy xsngka trlalu cpt utk sy dpt 2nd baby.. ape pon sy bersyukur alhamdulillah.. adakah berbahaya utk sy or baby krn trlalu rapat..

+ve peknen
25 Các câu trả lời

Slalunyaa anak 1st susah lekat, tp lps bersalin melekat2 plak. Mmg yer sbb lps bersalin kita lbh subur. So ramai yg sy perasan mmg xnk merancang sbb igt ssh nak lekat lg. Last2 berderet2 😅

2y trước

ya.. allah nk bg.. alhamdulillah trima ja..

sy pregnant anak 2nd masa sulung umur 1y8m jugak. doc nurse ok je sbb bila keluar, anak still gap 2y lebih. tp sy tak berjaya normal, both emergency czer

2y trước

nti sy kne rujuk pakar jgk la..

Sama MCM saya ..kes awak..tapi dah selamat bersalin 2020 hari tu..tapi sakit byk lah kalau terlalu dekat..saya sampai nak jalan pun menangis..sabar byk..nasib orng tak sama

Takde masalah sis. Boleh teruskan..sy yg jarak 3 tahun lebih pon tetap kena refer pakar sb anak 1st emergency czer..Insyaallah tak de apa2

pergi je sis. sy ank sulong umo 1thn5bulan lekat yg ke 2. ank sulong czer. InshAllah xde pe² sis. yg penting, pergi je dlu.

insyallah xde ape2..sya pn anak prtma umur bru 1y2bulan dh pregnant🙂skrg no2 ni dh 4bulan..Sya 2kli dh czer

sya pn scnd pregnant ank ptma umur 1y7m..nurse kata ok..cma dktr kata lepas ni kena jarakkn klu nak tambah ank 🙂

2y trước

alhamdulillah skrg dah msuk 26w..buku pn stakat ni pelekat putih..tang hb atas pagar mkn apa pn sma juga pning mo naikkn hb tu 😅

pergi jumpa dr dengar saranan dr , lagipun kita takda hak nak melawan kuasa Tuhan kan ..

tak berbahaya pun..better pergi ke klinik untuk buat pemeriksaan lanjut.

2y trước

baik sis.. mggu ni bru sy nk ke klinik..

alhamdulillah tahniah puan..and t8 care,😉✌🏻