Sunat baby girl

Anak saye baru sunat 5 hari lepas. Lepas 3 hari die sunat tu saye perasan dekat tempat sunat die tu macam ade nanah, semalam hari keempat sunat saye ade bwk pergi kk, tapi doktor ckp tu bukan nanah, die ckp itu biase je. Pagi tadi mase nak letak ubat kuning saye tengok dekat tempat sunat tu die timbul dalam tu ade nanah, saye lap pakai cotton bud memang nampak nanah tu. Pastu dkt biji k*l*nt*t die tu macam merah sikit, saye nak sapu ubat kuning je die nangis. Tu kire effection kan ? Petang ni baru nak bawak gi klinik swasta. Pernah tak jadi macam ni dekat anak mommy ?

7 Các câu trả lời

Maaf tiada pengalaman sebegitu. Anak saya sunat masa umur 4 bulan. Guna kaedah jarum. Doktor cucuk sikit je untuk bagi luka. Hari yang sama jugak sembuh. Takde dapat ubat apa2. Semoga baby awak cepat sembuh 🌹

6mo trước

Saya pergi Klinik Tuah, Bandar Permaisuri (Cheras). Doktor sangat baik dan gentle.

maaf awak, tiada pengalaman. baby sy masa sunat umur 3bulan. doctor xde bagi apa2 ubat pon. lepas sunat doctor just inform boleh buat mcm biasa kita buat dkt baby.

masa dua2 anak saya sunat (girl) tade juga jd mcm ni. kalau merah tu bagi saya takut tanda awal luka infection ke apa kan. better refer doc swasta la sis.

Hi sis..baby girl saya pun sunat 3 bulan doctor bole buat mcm biasa kita buat sama baby xda mcm ni..bgus refer doctor asap..semoga xda apa2..

4 org girls alhamdulillah xde y jd camtu..lepas sejam tukar pampers tmpt tu xde pe dah ok.better awk g swasta tgk blk

saya x pengalaman sis..sbb Sy sunat baby girl MSE 4 bulan..

semoga xde ape2