Sunat baby perempuan

Hi baby saya sunat pagi td. Umur 4 bulan. Lepas sunat klinik bagi krim utk letak dekat tempat sunat tu. Sampai bila nak kena letak ubat tu ya? Saya pulak masa sunat tu tak tengok, takut 😅#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firsttimemom

4 Các câu trả lời

Ikut Klinik juga sis, klinik sy suh letak 3 kali sehari selama 3 hari pastu takde dah, sbb x silap sy lain klinik lain cara sunat, klinik sy sunatkan baby ni tak berdarah/luka lgsg , dia cuma potong kulit sikit je, tp still sy letak jugak ubat, tp letak sikit2 je, lps 3 hr takde dah letak

anak saya baru lepas sunat harituh, takd pulak kena letak apa apa . darah pun masa kat klinik jeh . sebab kena cucuk sikit jeh

Sy sunat anak perempuan 3 org xpernah doc bg ubat. 😅 boleh stop dh kot

1y trước

sunat guna pisau ke ? baby saya kena cocok jeh . syarat kena keluar darah jeh, darah pun masa kat klinik jeh .

Sy bawa baby sunat xde dpt ubat pun. rasanya sehari dua saja.