Tengok screen

Anak saya umur 1tahun sekarang dia suka tengok gadjet cerita cocomelon & ms rachel. Saya susah nak elak sbb kadang2 makcik2 dia suka bagi gadjet bila dia nangis cuma saya minta cadangan rancangan/cerita apa yg sesuai untuk dia belajar

7 Các câu trả lời

ms rachel, omar hana, didi & friend, bing, upin ipin iqra , nombor etc. mcm cocomelon , saya buka selalu tapi tiap kali buka saya akan kurangkan speed,so takda la laju bila dia tengok n dia pun dpt tangkap. apa benda yg laju semua saya slowkan .

Cari rancangan yang slow paced motion video. Cocomelon tak digalakkan sebab fast paced motion video. Antara rancangan yang disarankan - Ms Rachel - Omar & Hana - Didi & Friends - Super Simple Songs - Durioo+ channel (Muslim Family Content)

7mo trước

Durioo + ank sy suka tgk little ammar...mina mila n mummy sher..mummy sher ni mcm ms rachel tpi dlm bhsa mlyu

ms. rachel okay atau version bahasa melayu kak tisha. rock n learn English singsing Curious george number blocks bluery petter rabbit

sy kalau bg YouTube sy buat video tu slowmo.. laju2 sian anak over stimulated.. nti mula la susah time tidur, tantrum

7mo trước

Mcm mana nk setting video slow motion kt YouTube ye? Mohon tunjuk ajar

Boleh tanya x bila boleh bagi baby tengok youtube or dgr lagu

7mo trước

ikut mommy bila2 pun boleh. cuma nb tu tak digalakkan lah sbb mata dia pun belum nampak lg kan. better bg flashcard etc. kalau nk buka zikir/white noise ok je.

blippi pun ok. anak sye bnyk blajar dr blippi.

ms rachel tu ok