Baby 1tahun belajar jalan

Anak saya baru genap satu tahun. Normal ke dia macam malas nak belajar jalan. Bila kita pimpin dia, atau nak ajar dia berjalan, dia mesti lembikkan badan dia nak duduk. Tp dia dah boleh meniti. Cuma dia suka berjengkek kaki dia.

2 Các câu trả lời

normal.. anak sye pun mcm tu.. dia ske buat sendri.. contoh, dia sendri tolak walker dia utk bjalan.. Klu sye pegg tgn dia utk mlangkah, auto dia lembikkn kaki n duduk..

teruskan usaha ye. normal je tu, bukan malas, tapi belum tiba masanya. sabar dan keep positive.

8mo trước

tenkiu mmy