belum bercakap

anak saya umur 1 tahun 2bulan masih belum boleh bercakap perkataan bermakna...hanya babbling shj..normal kah???

2 Các câu trả lời

mama papa baby boleh sebut tak? susu ke? kalau awak or suami bg arahan simple baby paham x? mcm sy masa baby setahun 2bulan perkataan dia boleh sebut mak (panggilan maktok dia), nak. mama dgn babah mmg lambat sikit dia panggil kitaorg😅. bila bg arahan simple baby faham

1y trước

mcm anak sy awak. inn shaa allah xlama lg tu bercakap. awak keep je bercakap dgn baby awak tau☺️ contoh awak bercakap sambil pegang objek kemudian ulang sebut byk kali. sebab baby awak faham apa yg awak cakap☺️

Anak dah check up untuk setahun?