Hello,

Anak saya selalu garu kepala sampai berdarah. Nak cakap cradle cap tp takde la tebal sangat. Cuma sikit je, then merah merah. Lgpun rambut anak nipis.. kenapakah ?

6 Các câu trả lời

lpas mndi je,sapu baby oil kt kpale dy. bagus utk kulit dan lebatkan rambut. klau xde bby oil, minyak zaitun yg khas utk rambut pun bleh.

Allahu.. 😢try pkai hair oil & bathwash ardora natural sis.. insyaAllah ok..

Lepas mndi lap kering betul2 pastu pakai sikat berus lembut tu. Lama2 elok

Sama mcm anak sya..alhamdulillah da baik

2y trước

Sis sama anak sy , dh ok ke ? Sis guna apa

Baby berapa bulan? Dia panas kot.

6y trước

oh pakai syampu ke. stop dulu lah. 😅