ruam di kepal

hai ibu2 ..siapa sini anak dia 6 bln ke atas ada mslh ruam di kepala serta ada bintik2 merah dan ada cradle sikit..anak selalu garu smpi bdrah kadang luk..ada solusi untuk mslh ini tak?? kalau ada boleh bgi cdgan utk mslh ini...risau dan kasihan tgk anak2 tiduk mengaru kepala.

1 Trả lời

Syampu? Alahan pemakanan. Stop dulu syampu atau makanan. Pantau perubahan. Jika melarat, jumpa doktor

8mo trước

apa shmpoo yang sesuai sis.sy guna cetaphil kulit kepala kering