Bayi Jaundice

Anak saya sekaran 20 hari usia. Masih lagi tahap jaundice tinggi. Telah warded sekali lagi ketika usia 14 hari untuk phototherapy dan kurang sedikit. Hingga harini bila dibuat pemeriksaan masih lagi meningkat kadar kuning. Boleh kongsikan tips, petua atau kaedah untuk saya amalkan bagi kurang jaundice anak saya. Terima kasih semua.

1 Trả lời

Kerapkan menyusu badan / formula. Semakin banyak baby tu membuang, semakin turun la kuningnya

3y trước

Baik tq utk respons... xperlu amal apa2 petua kan?