leher merah ruam

anak saya leher berlipat dan cuaca panas selalu sgt berpeluh, smpai jdi mcm ni. dah letak krim, losyen, dgn bedak harihari pun takde perubahan juga. Ada suggestion tak nak buat macam mana lagi? ?

leher merah ruam
6 Các câu trả lời

pakai krim drapolene lepas mandi. kalau anak berpeluh, mandikan. atau lap dgn kain basah. pstu lap dgn kain kering. jgn bagi bdn berpeluh lama2.

ank sy pn sma . pnca sbb bpeluh n susu fm yg dia mnum tu pnas . lps tkar susu alhamdullilah elok dh.

Try buh tepung ubi. Ank sy pon jdy cm tu. Buh tepung ubi kurang byk dh.. Buh cm bedak powder ja.

4y trước

ni sy sokong..anak sy pn guna tepung ubi ja..

sa ada jual cream ruam produk tasneem

sudo cream sis... good luck 💕

Pergi refer doktor sis