Ruam bijik2 bawah leher

Mommy2 semua, mcm mana nk bg elok ruam yg jenis biji2 bwh leher baby eh? Boleh pki bedak x aiken? Puncanya sbb dia berpeluh dan ofkos leher dia x nmpk gebusss ?

2 Các câu trả lời

Sentiasa sapu bedak kt leher dia lpas mndi,,,,cari bedak untuk ruam baby cm agnesia ka

Hahahaha gebusss. Sy tak pakai bedak. Selalu lap peluh baby, kalau kulit kering pakai lotion/ gel

5y trước

Kalau nk tgok leher dia tu smpi kene tolak dagu dgn dada dia 😂 lotion apa awk pki? Lg 1 x dan la setiap kali lap peluh kita punya peluh ni tak terlap kang haha.