Jaundis Tahap iii

Anak saya dah 8 hari .. tapi kuning masih tinggi...15.1 harini... smlm 14.9 harini naik lagi.. Ada ke susu Fm yg cepat turun kuning baby..sebab ank sy kurang berak..berak pon sikit2 je..

46 Các câu trả lời

takde susu formula yg boleh turunkan kuning sis. bagi je susu dutch baby pun okay cuma yg penting setiap 2 or 3 jam kena bg baby minum. even baby tidur sekalipun kena gerak bg susu.

baby sy dulu sebulan kuning. sy bg susu S26gold baru kuning turun dan hilang. lau x asyik ulang masuk wad je. hbs je kuning sy stop fm dan fokus df je.

Ank sy pn ada demam kuning, tapi sy sntiasa susu kn die dgn susu bdn setiap 2 jam sy kejutkn die susu...skrg da ok da...kuning die da ilg..

Senang je sis.. Klu siang, jgn bgi ank tido je memanjang.. Usaha bngunkn dia.. Klu mcm sy, smpai nurse jentik kaki bby sy, spya bngun..

anak saya dlu pon ada kuning.. saya bnyak mkn epal hijau then susu an baby,, alhmdulillah kuning tak lama pon.. tak smpai seminggu

Try ambil tu daun nngka yg kuning sda petik dri atas bkn ambil yg sda jatuh . Mntau ngam , ank sy , sy ks mndi pkai tu .

sy bg frisolac.alhamdulillah trn mndadak bacaan..n baby berak bila bg baby minum first time.lega rasa allah je tau..

Try la trub dari tasneem naturel. Urut dekat perut baby utk bagi baby berak. Kalau nak boleh order dgn saya.

saye bagi susu frisolac smlm 10 kuning nya hari nih 8.8 mmg dia kerap berakk pastu baby sye mmg banyak minum susu

Anak saya dulu sebulan kuning. Ada jiran saran beli susu fm Karihome dekat farmasi. Alhamdulillah seminggu dah hilang.

4y trước

Susu karihome ni bagus ke sis?