Jaundis Tahap iii

Anak saya dah 8 hari .. tapi kuning masih tinggi...15.1 harini... smlm 14.9 harini naik lagi.. Ada ke susu Fm yg cepat turun kuning baby..sebab ank sy kurang berak..berak pon sikit2 je..

46 Các câu trả lời

try mandikan air rebusan belimbing buluh..anak sy mandi kan tu alhamdulillah trun..tp kerap jg bg susu ye..

Bg susu karihome🤗baby sy hampir prolonged jaundice.bg minum susu karihome turun mendadak kuning..

Susu kambing yg asli bagi sikit dekat baby..and jemur baby dekat cahaya matahari waktu 7 hingga 8 pagi je..

4y trước

Pernah bg kat anak no 1, susu kmbng fresh... kuning lagi naik tggi... sampai nk menangis tgk anak hari2 kena cucuk

Keep on bf je. Mommynya boleh la minum susu kambing supaya khasiat susu tu sampai ke baby jugak.

Bg susu ibu..kalau anak tidur gerak sis.dia minum dia akan membuang..nanti baru kuning hilang

Beri susu badan saja sis..kerapkan bagi...insyaallah...susu ibu seribu kebaikan☺

Puan teruskan dengan susu badan dan kerap...in syaa Allah akan turun

Bgi mnum susu lactogen langkah 1 sis..InshaAllah bleh trun kan kuning bby

bykkan bg susu ibu . itu saja sudah memadai 😊

Susu ducth baby bgus sis. Anak sya kuning 2++ trun ke bwa 60