BIJI DEKAT MUKA

anak saya dah 3 bulan dan ad biji mcm ni kat muka. pling ketara di bahagian pipi bnyk bnyk. mcm mana nk hilngkn ye

BIJI DEKAT MUKA
20 Các câu trả lời

ruam susu rsanye.. sbb baby sye pn slalu jdi pstu hilang .. letak tepung ubi sis cepat hilang

Awakkk beli sudocream ! Pakar yg suggest dekat saya . Boleh pakai seluruh badan baby

kalau ruam biji2 boleh guna lotion snowhite strawbery..berkesan sehari boleh hilang

Dia akan hilang dengan sendiri, normal bby kalau naik biji2 macam ni, jgn picit..

Baby saya pn mcm tuu sya sapu losyen snow white x sampai sehari hilang☺️

hilang jugak tu .sllu naik ruam mcm tu sb kena cium .

mak @ ayah ada alahan@ekzema tak

11mo trước

then insyaallah ok je tu.. nti hilang la.. biar je, kalau baby tk oke gatal ke apa baru letak ubat jumpa doktor.. jgn gi picit plk ya😆

nnti hilang sendiri

normal je ni