Baby berjalan umur berapa?

Anak saya dah 10 bulan tapi masih belum merangak. Cuma melongsor tu memang laju, dah memanjat untuk berdiri & asyik nk berdiri je. Cuma mcm belum ada lagi tanda nak berjalan. Saya risau 😔🥹

17 Các câu trả lời

ada jugak baby yg akan skip merangkak. nmpk mcm ank awk nk skip merangkak je. sbb asyik berdiri, memanjat

4t trước

anak sy berdiri pegang tu dr 7m, tp tak skip merangkak

Anak saya sekarang 1 tahun 10 bulan … minggu ni bru nmpk dia bertatih sendiri tnpa dipaksa 😂

normal sis. lain budak lain perkembangannya. anak saya pun umo 1y1m baru berjalan

Lain anak lain perkembangan. Anak saya 1t 3b jalan tanpa bantuan

anak sye 7 bln+ merangkak, 10 bln meniti, 13 bln bru bjalan..

Anak saya berjalan umur setahun

Lahh baru 10bulam