baby bangun tiba 2 nangis

Anak saya baru umur 8 bln. Asal bangun atau masa tidur tiba2 nangis teresak esak macam kena pukul kenapa ya? Dua hari dah macam tu.

6 Các câu trả lời

Ank2 adik saya smp skrg sorang ppuan sorang lelaki masing2 dah sekolah tadika pun..maknya ckp mmg dari kecik bila bangun tido mmg akan menangis wlaupun mak ayahnya tido sebelah..entahlah mmg peal kot..

4y trước

sme ngn anak sy....bgn tido wajib nangis...haha

Anak start baru lahirr sukaa bgitu sis.. bngun tiba" menangis.. kadang sya sedarr sblum nangiss nya tmbahh kuat.. sy pegangg tangan dia smbil ckap shhh shhh ndak jadi laa nangis kuat sis..

Nangis bkk mata x? Klu x bkk mata n bdn dia smpi keras kejung wktu nanges tu, takut2 ada gangguan jin. Berlaku pd ank sy n ank kakak sy.

Anak saya 3 bulan pun macam tu. Kadang-kadang nangis tiba-tiba. Bila angkat peluk dia baru senyap. Mengigau atau mimpi kot

Mimpi tue.. sebelum tido amalkan surah al fatihah, ayat kursi dan surah al ikhlas.

Mengigau ke?