Mimpi Aneh 🥲

Assalamualaikum & hi mommies semua. Ada tak mommies kt sini penah mimpi aneh during pregnancy sampai tersedar dari tidur sambil nangis teresak esak ???? Skrg saya dah masuk 4 kali jadi macamni. Bila tersedar dari tidur, air mata meleleh nangis teresak esak, walhal mimpi biasa je. Saya risau juga kalau affect kt baby saya 🥲 Saya takdelah mimpi pasal baby. Cuma mimpi pasal family, husband yg buat saya sedih & terikut nangis sampai sedar dari tidur 🥲 #20weeks #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

Mula mula pregnant pon sy mimpi rse real sgt , lepastu sbelom tidur sy wajibkan suami baca doa tidur & surah al ikhlas 3x sapu kt perut . Pastu sy sndri akan baca ayt kursi ayat 1000dinar & 4 kul . Bru tidur . Alhamdulillah skrg dh x de mimpi tu . InshaAllah minta Allah jaga kita skluarga n bby ,

1y trước

terima kasih sis. inshaAllah saya amalkan, harapnya takde dah mimpi macamtu lagi 🥹 sebb risau sgt mimpi sampai nangis ni. bangun je tidur terus pegang perut 🥲

Saya 3 bulan pregnant kerap mimpi didatangi nenek nak anak . allahu 🥹 kali ketiga jadi takut terus pergi swasta scan nak tengok keadaan baby . Alhamdulilahh baby ok je , sejak tu tidur malam husband pasang surah2 sampai pagi subuh , alhamdulilahh tkde mimpi pelik2 dh .

1y trước

ya Allah takutnya baca cerita awak, nasib baik tak jadi pape 🥲 saya skrg pun housewife duduk sorang kt rumah, husband kerja. risau kalau sebb sesorang ni kan duk mimpi aneh tu. harapnya takde lah 😭 saya kena buka zikir surah lazim tu selalu lah, moga dilindungi Allah swt 🥹

Mainan tido je tu dear. Pregnancy hormone. Sebelum tidur cuba baca surah2 untuk kesihatan kandungan dan 3-qul. InsyaAllah ok

1y trước

terima kasih sis! inshaAllah saya kuatkan lagi amalan macamtu. ada juga baca pasal pregnancy hormone tu cuma risau baby dalam perut pun ikut sedih 🥹

tengah mengalami nya sekarang. Yang bukan bukan mimpi nya. Semoga dipermudah segala urusan kita semua .

yee saya pun kerap 🥹

1y trước

kita sama sama amalkan surah lazim ye sis! inshaAllah Allah lindung kita & baby 🤲🏻 saya pun risau, bangun je mimpi terus usap perut 😭