Anak Geram Kt Mak

Anak lelaki saya 2thn,suka Gigit dan Selalu Geram Dgn Saya, Suka Cubit Tp Abah Dia X Nak Plak Dia Gigit, Cubit, Geram... Ade La Die Gigit, Geram Tp X Sekerap Mcm Saya Kena... Nape Yek?

1 Trả lời

Sbb dia lbh rapat dgn mak dia, tau mak dia xkan marah n layan je apa dia buat.. Klu buat kat ayah, bknnye dia reti pun 😂🤭

5y trước

Ahhh.. Saye ingat dia marah kt saya sbb tu die asyik gigit, Cubit, Geram Kt saye.. Tp geram die tu kdg2 comey.. Pegang dua2 pipi saye pastu die.. Eeeee die picit pipi, kdg2 rase nk gigit je tgn tu.. Hahahha.. Ok la... Kite fikir positive la maybe sbb die mmg manja sikit dgn mak.. 😅