Perangai pelik

nak tanya normal ke masa mengandung ni rasa geram nk gigit orang? hahaha senyap2 suka gigit asben smpai berdarah. kadang gigit diri sendiri. asben smpai seram dh ngn saya, dy kata mcm vampire 🤣

3 Các câu trả lời

saya semenjak mengandung ni, mmg suka gigit, kadang2 suami sampai menjerit sbb saya gigit kuat, kalau saya x dapat gigit suami, saya gigit diri sendiri...kalau boleh sampai betul2 rasa kulit nak terkoyak, tapi x de pulak rasa sakit...skng suami belikan satu toys niey untuk saya gigit puas2..dia x bagi cederakan diri sendiri..x tahu lah normal ke tak🥲

kalau sampai berdarah tu mungkin kena azankan diri sendiri kot 😅🫣 takde pulak sampai camtu 🫢

7mo trước

haha tula mcm seram pulak kan. kena p cek ustaz ni 🤣

Sy pun suka gigit tangan suami. Hehehehe