pening kepala makk

anak korang ade tk dlm ni nk msuk 7 bulan dia mmng slra makan tu x slra sngt ..saya mcm sedeh makan mcm kena pksa kalau pure kentang diaa slra ..saya jdi pening takkan x ksi makan mesti lah kasi wlppn dia xnk saya hri2 mesti msk untuk diaa ..saya xnk dia memlih makan ..korng doakan ank saya nanti 7 bulan time makn je bukak mulut amin ..ade pape nk shre boleh komen ..

4 Các câu trả lời

cuba tukar tekstur makanan baby. pelbagai kan masakan. mcm buat pancake ke. cucur ke. bihun goreng ke. nasi goreng ke. pasta ke dn mcm2 lagi

1y trước

bgi dia pgng ya .saya ksi buah diaa makan ..ingt nk buat bubur sum sum mangga x buat agi ..nk ksi diaa mkn nasi nk menumis nanti ..buh dging kee kan ..