Apa nak buat?

Anak first bru nak masuk 8 bulan , tp kelmarin sy buat test positive sbb dh delay 1 hari period , sy student lg , sy takut tak boleh nak handle nnt , dh mkn pil pon still jadi , ap sy nak buat ye ? Kalau ikutkan kira2 bru dlm 4 minggu . Mintak pendapat ibu ibu boleh ?

1 Trả lời

bila kita da merancang, tapi mengandung juga, tu tandanya Allah memang nak bagi rezeki dekat kita. Pn jgn risau, in sha Allah mungkin urusan Pn di kedepannya itu sangat mudah. Kita tak tahu apa perancangan yg Allah dah tetapkan pada kita. Pn terima sahaja rezeki ini dengan hati yg redha dan bersedia buka buku pink dkt KK. klau Pn rasa tak mampu nak besarkan anak yg bakal dilahirkan, saya rasa ramai pasangan yg tak dapat anak lagi nak anak angkat. Nanti akan ada yg respond. Pn jgn gugurkan. Kalu Pn nak kepastian hamil, tunggu lagi mggu depan dan buat ujian semula.