Ceaser pregnancy

Baby bru nak masuk 4 bulan, dh ter pregnant lagi. Dh pakai protection(c), tapi sangkut jgk.. btw sy czer. Mummy2 blh share pengalaman tak? Mcm mana nak handle and apa perlu sy buat?

3 Các câu trả lời

mommy sama mcm saya.. boleh bukak buku pink mommy.. jumpa doctor dulu.. nurse mmg bebel.. tapi lembut je.. skrg ni mmg pkai protection pun senang lekat.. Allah dah bagi rezeki.. terima saja mommy.. just kne jaga extra utk kali ni.. since jahitan dlm masih belum sembuh.. saya pun masih pantau keadaan.. kalau rasa sakit sgt bahagian dlm perut tu kt tempat jahitan.. doctor mmg suruh terus pergi hospital.. Alhamdulillah saya dpt doctor yg in charge pagi penerangan elok² je.. takde marah² atau salahkn kita sbb tereksiden pregnant.. stay strong mommy..

sorry sis nak tnya, ada amek perancang tak ? lagi satu masa suami pancut tuh buang luar tak even pakai kondom ?

Buat buku awal2.

10mo trước

baik sis