demam

Anak buah Saya demam ..suhu tinggi..susu xnak minum mkn pun tak nak..ada petua x?? Bg ubat doktor xnk makan jugak.... Sampai masuk ubat melalui buntut.. xjalan jugak

2 Các câu trả lời

Mandikan dier kerap bg sejuk, ambik tuala atau kain blh balut badan dier kain tu kene basah kan jgk jgn bg dier pakai baju pkai pampers jer..ambik tuala kecik lain ltk kt atas kpala dier basahkan jgk..kene rajin basahkan kain..utk bg dier cepat trun panas mudahan2 di permudahkan urusan

Kerap tuam dgn kain basah