Demam panas

Hi mommy,ada tak yg pernah alami demam time pregnant? Boleh suggest ubat tradisional yg org mngandung boleh consume utk turun kan panas badan ni? Sy alergik bberapa jenis ubat termasuk paracetamol, so dah pg klinik doktor pun tak brani bagi ubat demam dia hanya suruh minum bnyak air dan bagi vitamin.. Dr semalam dah minum bbotol2 air tp panas badan tu still on off. Sy pregnant 21 weeks skrg.

1 Trả lời

Mnum air kelapa sis. Air kelapa ni bg sjuk badan. Xpon boleh mnum barli@ air biji selasih