test sampai 5kali..sbb xpercaya mgandung

Alhmdulillah..rezeki Allah bgi..xsgka mgandung..tu test smpai 5 kali..moga mommy2 smua dipermudahkn bsalin dan dpt rezeki untuk mgandg..

test sampai 5kali..sbb xpercaya mgandung
18 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah akk, jaga baby and kesihatan akk selalu. semoga ibu ibu yang tengah ttc dapat merasa jugak mengandung nanti. ameen...

Tahniahhh 👏👏👏 best nya kalau sekali buat upt dah naik 2 line.. Sye scan pon tak nampak

Alhamdulilah.. Tahniah sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan

Alhamdulillah..doa kn sy juga ya...aminn🤲

Tahniah moga Allah permudahkan segalanya

Tahniah puan! jaga kehamilan ya! ❤️

Alhamdulillah tahniah sis ☺️

Alhamdulillah..tahniah sis 🥰

Alhamdulilah tahniah sis🥰

Alhamdulillah.. tahniah