Rezeki Allah...

Alhamdullilah sy disahkan mgandung 2 bln..thn lps gugur bln 10..doakan kandungan sy selamat..

23 Các câu trả lời

Tahniah sis. Semoga kandungan sihat sentiasa. Doakan sy juga ada rezeki untuk mengandung lagi slps kguguran first baby :)

5y trước

Tq sis,.sy doakan sis semoga dpt mgandung lg..Ada hikmah tersembunyi..Kita hanya merancang..Allah yg menentukan..

Tahniah.. Moga ibu & baby dilindungi Allah selalu.. Moga kedua2 nya kuat & selamat.. InsyaAllah, aameen..

Congrats sis... Smoga baby dlm kndungan akak sentiasa sihat... Aminn

Congratulations... Jaga kesihatan tau..

Allahumma amin. Sis jangan stress tau? Tahniah

congrats sis..jaga kesihatan..smoga smua baik2 shja..

smoga dpermudahkn smpai bsalin sis..amin2..take care

Congratulation yunk..jga kesihatan k

Taniah semoga Allah lindungi kamu.... Amiin.

Tahniah... Semoga baby & awak sehat selalu