Jenama nie mmg ok ke utk test..semoga ad rezeki saya

Saya masih xpercaya betul ke pregnant ...sbb sya beli yg murah je..sya cuba test harini..sbb sya dh lewat period....saya was2 #bantujawab #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

Jenama nie mmg ok ke utk test..semoga ad rezeki saya
9 Các câu trả lời

Sye dlu byk kli bli kat farmasi.. Lewat period bli. Mne thu mgndung.. Result -ve.. So, dah give up. Bli kat shopee. Byk dpt.. Genap setahun kwin, dh lewat 2 bln period.. Mse tu demand truk. Sbb mse pkp yg ke dua punye. Injet vaksin.. Sye pakai yg shopee punye. Sye try le paksi. Haah tu dia. Naik 2 line..

Betul la tu awk..sy beli yg mahal kadang samar ii..beli kedai dua ringgit naik terang..memang btul pregnt masa tu..sekarang anak dah 3 bln..nk kepastian lagi try awk cuba satu husband cuba satu hihihi

6mo trước

takut sy kalu husband yg cek. naik double lines terus takleh tidur ni fikir sakit

saya pon sama macam sis.. test guna yang murah sekali naik double line, masih tak percaya btul ke positif.. perasan xauw nk cakap..

saya beli test strip tak sampai 80sen 1 pun valid, if tak percaya cassette ni boleh buat ujian darah

sye beli testpeck hari tu 30 sen je kt Shopie. Alhamdulillah double line

ok je y guardian ni..klau rasa nk kepastian lbh blh gune y dip n tell

klw nk kpstian bli 2@3 jnis brbeza . lastly clearblue digital

Betul ni sis.. sy semua anak pkai brand guardian jee😇

ok je