02/07/19 Baby girl

Alhdulillah dgn kuasa Allah mama Dpt lahirkn puteri Secomel Awk sayang ? . dgn sakit yg luar biasa bila trlahirnya awk hilang sakit smua bila tngok awk , nama diberi Nur Arisya , 2.06kg jee baby girl , 02/07/19 . at 11.18am . di HSI ?

02/07/19 Baby girl
176 Các câu trả lời

Tahniah.. Baby sy pun 2.6 juga.. Skrg dah 2 bulan.. Alhamdulillah.. Makin bambam.. 😊

Tahniah sis, semoga jadi anak solehah, penyejuk mata ibu ayah ye sayang 💓💓💓

alhamdulillah selamat melahirkan...tahniah sis,comel sgt bby...selamat berpantang sis

Alhamdullilah..selamat berpantang Sama birthday dgn ank sy yg sulung..hehe

Alhamdulillah. Tahniah mommy! Ya Allah comel putih gebu 😍Selamat berpantang 🌹

SubhanaAllah .. cantik dan comelnyaa . Doakan unty d kurniakan baby girl yee ❤

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang. Comel sangat-sangat baby sis ;)

Alhamdulillah...Tahniah. Selamat berpantang. Moga kduanya sihat selalu..Aamiin

Beautiful baby girl. Congratulations! Selanat berpantang mommy. 🎉❤️💐

Tahniah.. comel sgt... Ya Allah izin kan la ak dpt mnimang chaya mata lagi...