Baby BOY

Alhamdullillah semalam selamat lahirkan baby boy 1.91kg 33WEEK pukul 8 pagi rupanya lepas bersukan baby boy nak keluar tak tahan agaknyaa ?

97 Các câu trả lời

Tahniah sis, selamat berpantang. 33 week dah bersalin, sy plk yg nervous. Sy pun dah 33 week, klau ikut due awal bulan 9. Sy dok ckp dgn baby kalau blh jgn la kluar awal, mama x ready lg 😅

Wah awalnye sis. Tahniah. Saya pun dah 33 weeks. Risau juga sbb persiapan blom siap semua. Baby kira pra matang la ye sis 😅

Awalnya sis. Baby prem ni, sama macam anak saya. Kena jaga elok² teliti punya. Sebab kecik sangat. Ada masuk incubator ke?

Sbnya ni post last year dh 😅 sis ni dah habis pantang lama dah.. Kalau tgk komen bawah2 7 months ago dh.. Hihi

Alhamdulillah tahniah sis..sy pula yg bedebar sbb penah besalin anak 32minggu..skrg pregy lagi baru 15w

5y trước

terima kasihh .. semoga dipermudahkan yee untuk yang kedua nih

Alhamdulillah. Tahniah & selamat berpantang sis. Semoga diberi kesihatan yg baik momy & baby. 😍💕

Selamat berpantang, takot jugak sy nk lahirkan baby tak ckup bulan nie.. Sebab uri dkt bwh..

Tahniah sis 😀😊 selamat berpantang.. Sy dh 34 weeks nervous rasa tggu baby keluar

Taniah.. selamat berpantang ❤ welcome to your new world baby boy❤❤

Alhamdulillah. Tahniah puan. 💐🌸🌹❤️ Selamat berpantang