Baby boy

Alhamdullilah selamat lahirkan baby boy 27 sept pkul 4.45am dengan bantuan forcep sbb da xde tenaga nak teran ..

Baby boy
44 Các câu trả lời

tahniah sis,,,dpt baby boy...semoga baby sis jd anak yang soleh..taat pada kedua ibu bapa nya bila besar nanti...sentiasa di rahmati allah...dan sentiasa sihat

4y trước

aminn aminnn .. terima kasih kasihh🥰

sya pon pernah bersalin mcm tu..bby kecik je 2.45kg je..bby boy..xde tenaga dh utk meneran

tahniah sis..sama dgn sy bulan September beza 1 hari sy 28/9/2020 pukul 04.40am😀 #babygirl 3.5kg

Hai sis, boleh sy tahu kesan forcep tu hilang tak? Anak sy pon lahir dgn bantuan forcep

comelnya ada lesung pipit 😍 doakan sy juga selamat bersalin awal disember nti 😊

alhamdulillah , tahniah . selamat berpantang . cutenyaaa dagu n pipi dia 😍

tahniah sis...comel lesung pipit dy...brapa kg tu sis...semangat tgk😍😍😍

tahniah... alhamdulillah selamat semuanya. selamat berpantang. 🌹

Alhamdulillah. Tahniah sis dn selamat brpantang..

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang 🙂✌🏻