selamat bersalin

Alhamdulillah..sy selamat lahirkan baby boy,3.4kg..12.46am ,1.3.2020.. ☺ hampir jadi baby thn lompat..hehe..tp dia tahan, seharian keluar air je.. bwk g hospital besar, 1.3.2020 bersalin.doakan mg sy baby sihat2?.

selamat bersalin
74 Các câu trả lời

Alhamdulillah..tahniah sis..selamat xjd bby thn lompat..kalau x,4thn sekali smbut bday..hihi..btw,Selamat Berpantang sis..

alhamdulillah...tahniah sis...selamat berpantang... moga rezeki saya jugak tahun ni dapat BABY BOY...aamiin

Alhamdulillah. Doakan saya. Tak larat nak bawa dah dak tecik dalam perut ni. Huhu. 38w 2d

Alhmdulilah... Tahniah sis... Mudah2an saya pun ada rezki untuk dptkn baby boy..

Alhamdulillah..tahniah sis, selamat berpantang.. doakan sy pulak ye sis..due 10/4

4y trước

Tq sis😊 ins. Allah mg dipermudahkan urusan sis nanti😘

Alhamdulillah tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang sis, 🤗💕

4y trước

Tq sis😍

Sme lhaa sye , sye brsalin kul 5,42 pagi tdy , klu ikot due 02/03 awl sarii😂

4y trước

Wah..tahniah juga sis. Selamat berpantang lah kita😂😍

tahniah..doakn sy jgk..ni pn over due da.semoga dipermudahkn kita semua

Alhamdulillahhhh 🤗 Semoga baby & momy sihat2 je eh. Aaamiinnn3.

Tahniahhhh. Alhamdulillah. Best kan. Hihi.. Slmt berpantang 😍