4 Weeks 5days

Pernah keguguran bln 10 thn lepas(14weeks). Doakan kandungan saya kali ni kuat sampai bersalin Due february 2021

4 Weeks 5days
43 Các câu trả lời

Tahniah sis. Saya gugur januari 2020. Lepas 3 bulan, sy hamil semula.Syukur rezeki musim PKP, Due date 15 januari 2021. Moga Allah permudahkan, melindungi kita & semoga terus kuat & tawakkal padaNya. Aamin Saya menunggu Chaya mata pertama selepas 5 tahun berkahwin.

semoga kandungan selamat sehingga dilahirkan..kalau dah jumpa doktor tu bgthu yg pernah keguguran..nanti dia akan suruh mkn folic acid dan duphaston terus..elakkan kje2 berat dan kurangkan berjalan..

tahniah sis. Jaga diri. Saya pun bru je keguguran bulan lepas. Harap sgt ada rezeki lagi lpas ni. Aminn.

inshaallah. ..sy pn abort 12w..alhmdulillah lps 6 bln sy hmil ..skng dh 5 bln...smoga yg nie baik2..bln 10 due sy

Semoga dipermudahkan...aamin due kite sama sis bulan february.. sy pon keguguran tahun lepas 19 week bulan 9

4y trước

tkziah sis...amin..smoga kndgan kita baik2 saja

tahniah awak, doakan saya jugak.. sy pun gugur bulan 10 tahun lepas, tpi belum rezeki walaupun opk positif

Amin...sy mule2 pregnant sy amalkan minum susu efferty utk kuatkan rahim..insyAllah kite ikhtiar..

Tahniah sis..doakan sy jugak ye semoga dipermudahkn sgala urusan brsalin nti..due date 16/9/2020

semoga kadungan sis selamat dan dipermudahkan urusan sampai kepenghujungnya .. amiin 🤲🏻

Tahniah.. nk masuk 5 week pon da pekat sgt da tu.. nanti cukup week bole da buat buku.