Selamat melahirkan

Alhamdullilah dah selamat melahirkan pada 27/7 due patutnya ,4/8 tapi baby nak keluar awal 😅 berat 2.9 kg skrg tgh berpantang . Tulah first pengalaman anak kedua ni kena induce sbb ketuban pecah pkul 4 pgi sikit ii je . Takda rasa constraction langsung 😅 Then pkul 12 pm kena induce sbb xde rasa nak terberanak 😅😅 alhamdullilah pkul 1 pm selepas layan constraction sejam dari pkul 12 tu keluar lah seketul 🥰 semoga urusan mummy ii semua dipermudahkan yee .

1 Trả lời

alhamdulillah... tahniah💐 mudahan pulih dgn baik slps bersalin 🤲🌻