Baby Boy

Alhamdulillah.. Sye selamat melahirkan baby boy pada 39w 2d.. Dgn berat 3.545kg secara normal. ? Scan masa 38w 4d ritu berat dah 3.557kg..x lari banyakk ? Alhamdulillah syukur sgt2.. 4 jam jgk le dlm labour room ?

78 Các câu trả lời

Alhmdulillah tahniah sis, semoga sis dgn baby sentiasa sihat3 selalu

Alhamdulillah. Tahniah sis sekeluarga. Selamat berpantang ye 💞

Congrat sis selamat berpantang.. sis bersalin normal ada jahitan tak?

4y trước

Vit c apa? Brp cepat luka cantum?

Tahniah sis..berdoa supaya dpt bersalin normal mcm sis juga..

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Selamat berpantang

Congratulations sis....selamat berpantang

Tahniah sis.. Selamat berpantang yea😍

Alhamdulillah tahniah...semangat bby nye

Alhamdulillah. Selamat berpantang mama.

congrats..rekomen sikit hospital mana?