Selamat Melahirkan

Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl 36mgu 5 hari..due asal 27/4 baby nak keluar awal 4/4/24 alhamdulillah dapat tarikh cantik 😍 baby x sabar nak keluar beraya sama ibu dia 🥰

14 Các câu trả lời

samalah..selamat melahirkan baby boy 37w 6d..due sbenar 20/4..baby keluar 4/4/24..5hari warded..kena masuk ward sbb iugr n detect breech..sepatutnya kena emergency ceaser tapi xjadi sebab dktor check perut keesokan harinya tu kepala baby dah kat bawah semula..hari ke 4 warded(3/4),induce ubat pkol 10 pagi..lepastu 4/4 pkol 4.50pagi selamat melahirkan.. alhamdulillah dpt bersalin secara normal tanpa koyak dan jahit..sbb baby pon kecik 2kg jer kan🤗😊

3t trước

Alhamdulillah..hai geng 4/4/24 ✌️

baby saya pun lahir 4/4/2024, masa 4.44pm, dgn berat 2.42kg.. byk dia pulun no.4 anak ke dua ni.. Alhamdulillah yg penting mama dan baby sihat² semuanya.. selamat berpantang mama

3t trước

Hai geng 4/4/24 ✌️ selamat berpantang jugak mama 😘

Wahhh best nyaa . Due saya hampir2 dengan sis 28/4 🤣 tapi takde tanda2 pape lagi. Badan kaki dah sakit sangat. Tak larat nak bawak badan dah. Haha sis ada tanda2 apa?

3t trước

Sy tanda nak bersalin x de turun pun cuma serah diri sdr ke hospital sbb perut mengeras..sy ada sejarah sebelum nie bersalin awal 36 mgu 2 org anak & anak yg ke4 nie pun nak keluar awal jugak 36 mgu 5 hr..sampai hospital 11 mlm wardendah ada bukaan 1 cm esok nya ada progress jalan bukak slow2 secara natural tanpa induce..alhamdulillah Allah permudahkan 🤲🏻

ada tips ka sis brslin awal🙏🥺skrg sda 37w3d blm ada tanda apa2 lgi🥲elective czer sy 17hb bulan 4 nie.. due btl2 25/4🙏🙃

2t trước

Klw overdue x de tnda mmg kna czercka?🥲maaf tktau firstmomb

wow bestnyaa dah bersalin..due saya 19/4 skrg 38minggu 2 hari dah masih menanti hari huhu, sis turun tanda ke? ada tips bersalin cepat tak? 😂

3t trước

Sy bykkan bersenam golek atas gym ball sis bykkan berjalan squat mcm2 lg la senaman sy buat..semoga dipermudahkan urusan sis nak melahirkan nanti ❤️

Sy skrg 37mgu 4hari due 26/4 minta² awal kluar dr due😁 tapi apa pun xde tanda² lg ni.. semoga semuanya dipermudahkan Aamin

Saya due 25/4 doakan saya bersalin awal juga ye saya dah tak sabar nak jumpa anak. Btw alhamdulillah tahniah ye awk

Wah alhamdulillah. Sebelum bersalin doktor estimate berat baby berapa ? Then dah bersalin baby keluar berapa kg sis ?

3t trước

Sebelum bersalin last scan dpt 2.8 2.9 cm tu la..bersalin baby 2.72 kg je

wow best nya alhamdullilah selamat berpantang sis.sya due 25/4.skrg xde tanda2 lgi

alhmadulillah.. due sama dengan saya 🫢 berat baby berapa sis ?