Due 27/4 dah selamat dilahirkan 14/4 🥰

Alhamdulillah baby dah selamat dilahirkan. Keluar tanda lendir darah. Doc check jalan dah 2cm kena tahan wad. lepas 5 jam dah 8cm terus p lr, bukaan 10cm terus keluar baby 2.9kg secara normal 🤍🤍 Kalau tak keluar tanda kena serah diri sebab gdm diet control 🥰

6 Các câu trả lời

alhamdulillah..anak first ke puan? saya turun tanda lendir darah, check bukaan baru 1cm dr suruh balik dulu dan stuck dengan bukaan 1cm shj. sekarang, dah hari ketiga duduk kat rumah melayan contraction yang sekejap2 ni 😂 puan ade tips cepatkan bukaan tak? sekarang saya 39minggu 3 hari

1mo trước

yaa anak first. saya follow tips siti jamumal cepatkan bukaan. sis boleh tengok dekat tiktok

Saya due 28/4.. Belum keluar lg... Awalnyaa dia keluar.. Alhamdulillah selamat berpantang😍

due date kita sama , tapi saya masih takde tanda2 lagi ni , baby selesa duduk dalam perut lagi ni🤣

Berat anak kita sama laa 😍 Sya due 3/5 dah selamat melahir kn 14/4 🥰

due date 8/4 berslin 14/4 hehe dpt jgk trikh cun alhmdulillah

alhamdulilah tahniah puan..dan slmt brpantang