Selamat Melahirkan

Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl 36mgu 5 hari..due asal 27/4 baby nak keluar awal 4/4/24 alhamdulillah dapat tarikh cantik 😍 baby x sabar nak keluar beraya sama ibu dia 🥰

14 Các câu trả lời

Wahhh best nyaa . Due saya hampir2 dengan sis 28/4 🤣 tapi takde tanda2 pape lagi. Badan kaki dah sakit sangat. Tak larat nak bawak badan dah. Haha sis ada tanda2 apa?

1mo trước

Sy tanda nak bersalin x de turun pun cuma serah diri sdr ke hospital sbb perut mengeras..sy ada sejarah sebelum nie bersalin awal 36 mgu 2 org anak & anak yg ke4 nie pun nak keluar awal jugak 36 mgu 5 hr..sampai hospital 11 mlm wardendah ada bukaan 1 cm esok nya ada progress jalan bukak slow2 secara natural tanpa induce..alhamdulillah Allah permudahkan 🤲🏻