Selamat Melahirkan

Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl 36mgu 5 hari..due asal 27/4 baby nak keluar awal 4/4/24 alhamdulillah dapat tarikh cantik 😍 baby x sabar nak keluar beraya sama ibu dia 🥰

14 Các câu trả lời

samalah..selamat melahirkan baby boy 37w 6d..due sbenar 20/4..baby keluar 4/4/24..5hari warded..kena masuk ward sbb iugr n detect breech..sepatutnya kena emergency ceaser tapi xjadi sebab dktor check perut keesokan harinya tu kepala baby dah kat bawah semula..hari ke 4 warded(3/4),induce ubat pkol 10 pagi..lepastu 4/4 pkol 4.50pagi selamat melahirkan.. alhamdulillah dpt bersalin secara normal tanpa koyak dan jahit..sbb baby pon kecik 2kg jer kan🤗😊

1mo trước

Alhamdulillah..hai geng 4/4/24 ✌️