Stress di tempat kerja.

Alhamdulillah saya pregnant 18 weeks after 3 years of waiting. Tetapi kebelakangan ni saya rasa sangat stress ditempat kerja. Boleh share cara mommies semua handle stress? Saya stress smpai rasa struggle sangat bila pagi-pagi nak ke tempat kerja. Sampai menangis kadang-kadang. ?

1 Trả lời

cuba tenangkan diri dulu setiap kali bgun tdo .. dan fikir positif sepanjang masa .. fikir perkara yg menggembirakan .. in shaa Allah , x laa stress .. x pon dnga lagu , hiburkan diri ..