Anak Kuat Menangis

Nak tanya ibu-ibu kat sini. Ade tak anak yg suke sangat nangis smpai kadang tak tau nak buat mcm mana lg tuk diamkan anak. Kadang tu sampai stress sangat². Bukan tak bersyukur, tapi hari² hadap benda same. Sampai ibunya sndiri pun ikut menangis. Selalunye sampai umur brape anak akan kurang menangis. Anak masuk 3 bulan dah. Saye first mom

5 Các câu trả lời

Sama lah anak saya pertama pun begitu baby girl sdh buat semua sama saja. Kta ayun pun tdk boleh kna kc tinggal penat juga tapi nasip ada mama tolong jaga. Umur 5 bulan insyaallah tdk sdh yg pntng sentiasa brusaha cari cara tuk tenang kan baby.. Anak saya skrg alhamdulillah sdh bsar umur 4tahun sdh 🥰

2y trước

eya ka sis... saya sendiri jer kalau suami dah p keja. anak saya pun gegurl juga.

Baby sy mak 2 bln 1/2 dh kurang nangis dlu kuat juga. Sis df ke? Tkt xcukup susu je kdg baby xberapa pandai hisap ingat masuk suau tp xmsk sepenuhnya. Ni nurse yg bgtau sbb baby yg kenyang akan tertido lps menyusu kebisaannya la cuma dh 3bln ni kurg tido siang anak sy

Mcm baby sy dia ada air pasang, sy pn xtau nk ckp cmna klau tempat awak, dia akn sakit perut dan keep on menangis klau air pasang..so sy ikhtiar baby sy slalu damah perut dia setiap lepas mandi..kdg perut kembung buat baby tak selesa dan keep on nangis..

kemungkinan baby awak jenis high demand baby. boleh follow fb baby language https://fb.watch/jm4gOrqlEt/

pampers kotor? kembung? x selesa? panas? sejuk? xnk baring? xnk duduk? xnk diri?

2y trước

ntahla.kadang dah buat semua tu tp ttp sama