stress

Kenapa yer masa pregnant cepat sangat stress?? stress kerja.. Dulu relax je.. Sekarang bila kerja bnyak sikit rasa sakit kat perut ?? 11week

5 Các câu trả lời

normal tu sis.. prubahan hormon kn..cpt stress..cpt terasa ati..cpt marah..hehe..sis cuba relaxkn dri ek..jgn stress2 ksian bby 😁😁

5y trước

most wc..take care yer 😊

Sya pun..asik naik angin je..sikit2 mcm nak mrh..tp tk lah teruk sgt kot hhh

Pembawakan budak mungkin.. hehehe 😆

Biasa la tu sis

Hehe.. Biasa la tu sis, perubahan hormon org preggy, sy fhm sgt tu hehe.. Buat kja plan2 sis, jgn pksa diri, klu rasa penat, rehat dlu..

5y trước

Tq sis 😘😘