alhamdulillah 27062020

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan baby girl😊betul2 38weeks. Sebelum kena serah diri 39week. Sebab gdm dietcontrol. Syukur sangat2 semuanya dipermudahkan. Cuma baby kena duk asing dulu sebab hypo. Esok pagi2 dh boleh tengok baby. Kalau dah okay boleh la duduk sekali dalam wad😊harap semuanya okay lah dan boleh discaj. Aamiin.

28 Các câu trả lời

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👧🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

Tahniah lh..patt nye smlm due sy tpi baby xnk kuar lh...jumaat ni kna serah diri jgk..ad tips x nk bg brnak awal..

4y trước

Tq. Sy takde tips sangat beranak awal. Tapi sehari sebelum saya masuk wad tu saya banyak berjalan. Dari tengahari saya keluar beli barang balik petang, malam tu saya keluar lagi sampai balik tu letih2 dibuatnya😂esok pagi bangun tido turun tanda terus g spital

Wah bestnya..sy skg 38weeks..tp blm ada apa2 tanda..esok da kena serah diri sebab EOB x cantik😑😑

Thanks semua😀semoga yg bakal melahirkan dipermudahkan urusan bersalin dan selamat kedua2nya

Tahniah.. barakallaah.. ms skrg ni mcm mn? Suami dh boleh teman kt labourroom n wardroom?

Alhamdulilah..tahniah..harap saya mcm tu jugak..bersalin sebelum serah diri

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang.. Semoga dipermudahkan

salam ,haii sis selamat bpantang btw nak tye akk gdm bersalin normal ke

Alhamdulillah bestnya.. tahniah sis... smg sis n baby cpt sembuh aamiin

Alhamdulillah.. Tahniah sis selamat berpantang sis.aminn...