Dah bersalin

Alhamdulillah. Selamat melahirkan baby boy seberat 2.75 kg pukul 8.16 pagi (5/1/2021). Sepatutnya kena serah diri jumaat ni sebab gdm on insulin. Tapi baby x nak tunggu dh 😅. Sampai PAC pagi tadi dah 7cm bukaan. 😁

6 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah..doakan sy jgk semoga Allah SWT permudahkan urusan sy MCM sis slmt ibu dan anak aamiin

3y trước

aamiin

sama lah sy 5/1 pkul 10.30 mlm bby boy ❤ tahnia slamt berpatang jgak sis 😍🤩

3y trước

Ya ka sis😁 sama la birthday baby kita. Selamat berpantang

alhamdulillah tahniah, selmt brpntg... apa amalan sblm bersalin?

3y trước

Sama2 🥰

Alhamdulillah. Seronoknya! Selamat berpantang ❤️

3y trước

Terima kasih 😁

alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang

3y trước

Terima kasih 😁

Tahniah sis.. selamat berpantang...😍

3y trước

Terima kasih ya